Recept delhaize: smoothie bowl
Beweging gaat hand in hand met goed eten. Het is daarom dat je hier nu dit heerlijke Delhaize recept kan terugvinden. Smakelijk!
Beweging gaat hand in hand met goed eten. Het is daarom dat je hier nu dit heerlijke Delhaize recept kan terugvinden. Smakelijk!
1 el kokosvet (voor de granola)
125 g amandelen (voor de granola)
125 g cashewnoten (voor de granola)
125 g havermout (voor de granola)
100 g lijnzaadjes (voor de granola)
100 g sesamzaadjes (voor de granola)
100 g gepofte spelt (voor de granola)
2 el honing (voor de granola)
Zout (voor de granola)
100 g yoghurt (voor de bowl)
50 g frambozen (voor de bowl)
100 g granola (voor de bowl)
1 el 100% pinda- & cashewboter (voor de bowl)
3 Medjool dadels (voor de bowl)
1 muntplant (voor de bowl)
Bereidingstijd : 30 min. + 5 min.
▸ Verwarm de oven voor op 150°C.
▸ Meng twee volle el pure pinda- en cashewboter, 1 eetlepel kokosvet (liefst gesmolten), een snufje zout en 2 el honing in een kom. Goed opkloppen alvorens 125 g amandelen, 125 g cashewnoten, 125 g havermout, 100 g sesamzaad en 100 g gepofte spelt toe te voegen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
▸ Bak de granola in de oven gedurende 30 minuten op 150°C. Roer om de 10 minuten een beetje met een houten spatel om te voorkomen dat de granola aanbrandt.
▸ Ontpit de dadels en snij ze in kleine stukjes.
▸ Breng het fruit op smaak met een eetlepel honing en een paar fijngesnipperde muntblaadjes. Goed mengen.
▸ Schep de yoghurt in een kom en strooi er granola, stukjes dadel en vers fruit over. Da’s pas een kampioenontbijt!