Bereidingsadvies
Open het zakje en breng de twee uiteinden naar elkaar, zodat ze elkaar raken.
Vul vervolgens met warm water tot streepje 0 (120 ml). Meng met je bestek goed door elkaar, sluit de rits, wacht 9 minuten en maak het zakje weer open.
Meng opnieuw en geniet van je maaltijd.
Je kan de hoeveelheid water naar smaak aanpassen. Jij bent de chef!
Vriesdrogen en dehydrateren?
Deze twee conserveringsprocessen bestaan uit het onttrekken van water uit voedsel door koud of warm drogen.
Vriesdrogen onttrekt het water uit het voedingsmiddel door het direct van vaste (bevroren) toestand te laten overgaan naar gastoestand.
Dehydrateren is het op hoge temperatuur drogen van voedingsmiddelen. Het water in de voedingsmiddelen verdampt.
Alle ingrediënten in dit recept zijn gevriesdroogd.
De pluspunten van deze muesli met rode vruchten
Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
Lactosevrije maaltijd.
Deze maaltijd wordt geproduceerd in Polen door een leverancier die enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt, zonder additieven en conserveermiddelen.
Goed om te weten
Water aan toevoegen, klaar in 9 min. Recept en volume aangepast aan fysieke activiteiten in de natuur.
Verpakt onder beschermende atmosfeer. Na openen meteen volledig verbruiken.
Voedingswaarde
Voedingswaarden: 100 g
Energiewaarden: 1666 kJ - 430 kcal
Vetten: 9,0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 2,4 g
Koolhydraten: 67,0 g
waarvan suikers: 22,0 g
Vezels: 11,0 g
Eiwitten: 10,0 g
Zout: 0,07 g