Bereidingstip
Het Caperlan-team raadt aan om 2 delen lokaas te mengen met 0,5 deel water.
Voor een optimale efficiëntie doe je dit in twee keer:
Giet eerst 3/4 van het nodige water op het aas in een emmer en meng het met de hand stevig door elkaar. Zo kunnen de stukjes aas het water goed absorberen.
Laat het aas 15 minuten rusten, en giet dan de rest van het water erop zodat je een consistentie krijgt waar je bolletjes van kunt draaien.
Samenstelling
Paneermeel, vingergierst, pellet (tarwe, vismeel, sojakoek, koolzaadolie, bloedmeel, visolie) (7%), maïs, hennepzaad, tijgernoot, knoflook (1%), knoflookaroma (1%).
Analytische bestanddelen en gehalten
Ruwe eiwitten 16,3%
Ruwe vetstoffen 6,5%
Minerale stoffen 3,1%
Ruwe celstoffen 4,6%
Natrium 0,4%
Wettelijke benaming
Aanvullend voer bestemd voor karperachtigen.
Erkenningsnummer
NL 211366
Garantie
Je vindt de houdbaarheidsdatum achter op het pakket, zo ben je zeker van de versheid van je product.