BEREIDINGSTIP
Het Caperlan-team raadt aan om 2 delen lokaas te mengen met 0,75 deel water.
Het bevochtigen van het lokaas moet in twee stappen gebeuren om een optimaal resultaat te bereiken.
Voeg eerst 3/4 van het benodigde volume water toe en meng het krachtig in een ronde emmer doorheen het lokaas zodat de korrels het water kunnen absorberen. Laat het lokaas 15 minuten rusten en voeg daarna de rest van het water toe.
Samenstelling
Paneermeel, maïskoek, aardnoot, biscuit, plat lijnzaad (10%), maïsgluten, kokoskoek.
Analytische bestanddelen en gehalte
Ruwe eiwitten 12,9%
Ruwe vetstoffen 9,1%
Minerale stoffen 2,9%
Ruwe celstoffen 4,5%
Natrium 0,3%
Wettelijke benaming
Aanvullend diervoeder voor karperachtigen
IDENTIFICATIENUMMER
484 324 934 000 21
Garantie
De houdbaarheidsdatum staat op de achterkant van de verpakking zodat je de versheid kunt nagaan.