BEREIDINGSTIP
Het Caperlan-team raadt aan om 2 delen lokvoer te mengen met 0,75 deel water.
Het weken van het lokaas, voor een optimaal gebruik, moet in twee tijden gebeuren.
Giet eerst 3/4 van het nodige water erbij en meng krachtig met de hand in een ronde emmer, om ervoor te zorgen dat de lokaaspartikels zich volzuigen met water.
Laat vervolgens het lokaas 15 minuten rusten en giet vervolgens de rest van het water bij, voor een consistentie die je toelaat om balletjes te maken.
Samenstelling
Bakkerijproducten, maïs, specerijenmengeling voor peperkoek (10%) (kaneel, anijs, kruidnagel, vierkruidenpoeder, venkel, nootmuskaat), pinda's.
Additieven: vanillearoma, karamelaroma (0,36%)
Analytische bestanddelen en gehalte
Ruwe eiwitten 12,4%
Ruwe vetstoffen 11,2%
Minerale stoffen 2,7%
Ruwe celstoffen 3%
Natrium 0,4%
Wettelijke benaming
Aanvullend diervoeder voor karperachtigen
IDENTIFICATIENUMMER
484 324 934 000 21
Garantie
De uiterste gebruiksdatum staat op de achterkant en geeft de versheid van de bestanddelen aan.