KWALITEIT VAN DE PRODUCTIE EN CERTIFICATEN
Onze MICELLAIRE CASEÏNE wordt geproduceerd in Frankrijk.
Productielocatie met IFS Food-certificaat
De producten worden gemaakt in overeenstemming met de goede productiepraktijken en met de beginselen en methodes van de HACCP
ISO 26000-norm
Fysisch-chemische, sensoriële, microbiologische en toxicologische controles op de eindproducten
Wat is micellaire caseïne?
Wei is het eiwit uit melkwei, het vloeibare gedeelte van melk. Caseïne is het eiwit dat het meest in melk zit en er het vaste en onoplosbare deel van uitmaakt.
Micellaire caseïne is caseïne die van nature in melk zit. Dat natuurlijke bestanddeel van melk wordt verkregen zonder vernietiging van de micel dankzij microfiltratie.
Voordelen van micellaire caseïne
De zogenaamde NATIVE caseïne is rechtstreeks afkomstig van melk. Deze vorm geeft langzaam aminozuren af.
Wanneer moet je micellaire caseïne innemen?
De chronologie van de eiwittoevoer in een fase van spieropbouw vraagt om hyperkatabolisme tijdens de nacht tegen te gaan.
Er is maar één langzaam eiwit dat dit kan. Vandaar het belang om caseïne in te nemen, bij voorkeur voor het slapengaan, om je spieren ook tijdens je slaap continu te blijven voorzien van aminozuren om bij te dragen tot anabolisme (spieropbouw) en ter voorkoming van spierkatabolisme (afbraak van de spiervezels).
Hoe moet je micellaire caseïne bereiden?
Voor een intensere smaak en een dikkere textuur meng je 2 lepels poeder (30 g) met 250 ml vloeistof. Voor een zachtere smaak en een dunnere textuur meng je 2 lepels poeder (30 g) met 300 ml vloeistof. Je kan je micellaire caseïne bereiden met water of dierlijke of plantaardige melk. 30 seconden schudden en opdrinken.
Na bereiding de shake binnen een uur opdrinken.
Gebruiksadvies
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.
Vraag bij langdurig gebruik (> 6-8 weken) raad aan een arts.
Niet gebruiken bij nierinsufficiëntie, hepatitis, tijdens de zwangerschap en door kinderen jonger dan 14 jaar.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
VOEDINGSWAARDE
Voedingswaardetabel: PER 100 g | PER PORTIE VAN 30 g
Energie: 357 kcal | 107 kcal
Energie: 1517 kJ | 455 kJ
Vetten: 1,1 g | < 0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,60 g | <0,5 g
Koolhydraten: 14,0 g | 4,2 g
waarvan suikers: 2,6 g | 0,8 g
Eiwitten: 73 g | 22 g
Zout: 0,30 g | 0,09 g
Lactosegehalte
2,0 g | 100 g