Technische Informatie
Waarom jij kies voor Gold Standard Whey!
De GOLD STANDARD 100% WHEY van Optimum Nutrition levert 24 g lactoserumeiwitten om de spiergroei te ondersteunen. Na de training gebruikt je lichaam eiwittten om de spiervezels te herstellen en opnieuw op te bouwen. Iedere portie bevat 24 g lactoserumeiwitten van superieure kwaliteit om de spiergroei te ondersteunen en 5,5 g natuurlijke BCAA's. Dit alles met slechts 1,3 g vetstoffen, 0,7 g suikers en 1,4 g koolhydraten!
Optimum Nutrition's Gold Standard Whey is al meer dan 20 jaar 's werelds best verkopende sport proteïne poeder*.
Voordelen Gold Standard 100% Whey Protein:
- Nr. 1 whey proteïne wereldwijd!
- Hoogwaardige combinatie van whey eiwit isolaat, concentraat en hydrolysaat
- Bevat 24 gram eiwit per serving
- Proteïne ondersteunt de groei en het behoud van spiermassa**
- 4 gram BCAA's en 3.5 gram Glutamine
- Versterkt met plantaardige enzymen
- Suikerarm en lag in vet
Gebruiksadvies
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk. Gold Standard 100% Whey is een bron van licht verteerbare eiwitten, het wordt dus aanbevolen dit in te nemen 's ochtends op een nuchtere maag en/of 30 minuten voor of na een training
HOE DE WHEY GOLD STANDARD BEREIDEN?
Doe 31 g (= 1 opgehoopte lepel) in 180-240 ml koud water. Goed mengen en schudden tot het poeder volledig opgelost is.
Overige informatie
Productsamenstelling
Mengeling van lactoserumeiwitten (98%) [MELK] (isolaat van lactoserumeiwit, concentraat van lactoserumeiwit, isolaat van gehydrolyseerd lactoserumeiwit, emulgator: SOJAlecithine), aroma's, zoetstoffen (sucralose, K-acesulfaam), bindmiddel (xanthaangom), kleurstof (bietenrood).
Bewaaradvies:
Bewaren op een koele en droge plaats. Goed sluiten na gebruik.
*Bron: Euromonitor International Limited; Gezondheid van de consument editie 2021, categorie Sporteiwitpoeder, % aandeel in de detailhandelswaarde, gegevens 2020
** Bron: Publicatieblad van de Europese Unie - VERORDENING (EU) Nr. 432/2012 VAN DE COMMISSIE