Vegetarische rijstschotel met knapperige groenten en milde kruiden
Lang houdbaar & snelle bereiding
Geoptimaliseerde combinatie van voedingsstoffen
Waterschaal voor eenvoudig vullen
Laag transportgewicht: 180 g
Voedingswaarde per 100 gram: Energie: 356 kcal (1489 kJ)
Koolhydraten: 68 g (suiker: 14 g)
Eiwit: 9,9 g
Voedingsvezels: 6,2 g
Zout: 4,9 g
Vet: 4,2 g (waarvan verzadigd: 2,5 g)
De plantaardige jambalaya is gebaseerd op langkorrelige rijst en is vooral thuis in de Cajun- en Creoolse keuken. Hoewel New Orleans in Louisiana, VS, eigenlijk de culinaire hoofdstad van de jambalaya is, kunnen buitenhuis-kenners deze ongewone smaakervaring nu overal ter wereld bereiden. De typische en krachtige kruidenmix prikkelt alle zintuigen in het buitenleven. Giet gewoon kokend water in het zakje, roer voorzichtig en na twee minuten word je qua smaak direct getransporteerd naar de jazzy Big Easy. Alle ingrediënten zijn natuurlijk plantaardig, glutenvrij en vetarm.
Ingrediënten: Rijst, 27% groenten in variabele gewichtsverhoudingen (tomaten, selderij, spinazie, wortelen, broccoli, uien, erwten, prei, suikermaïs), keukenzout, suiker, zonnebloemolie, specerijen, kruiden, gistextract, zuurteregelaar: trinatriumcitraat; verdikkingsmiddel: guarpitmeel; peterselie, antioxidant: ascorbinezuur; tomatenconcentraat, maltodextrine, natuurlijk aroma.
Voedingswaarde per 100 gram: Energie: 356 kcal (1489 kJ). Koolhydraten: 68 g (suiker: 14 g). Eiwit: 9,9 g. Voedingsvezels: 6,2 g. Zout: 4,9 g. Vet: 4,2 g (waarvan verzadigd: 2,5 g) Allergenen: selderij