Vleesgerecht met pasta, pittige pepers en fijne kruiden
Lang houdbaar & snelle bereiding
Geoptimaliseerde combinatie van voedingsstoffen
Waterschaal voor eenvoudig vullen
Laag transportgewicht: 160 g
Voedingswaarde per 100 gram: Energie: 409 kcal (1716 kJ)
Koolhydraten: 53 g (suiker: 3,9 g)
Eiwit: 15,3 g
Voedingsvezels: 4,1 g
Zout: 6 g
Vet: 14,3 g (waarvan verzadigd: 8,6 g)
De Hongaarse pot met noedels biedt met deze stoofpot een gerecht dat de smaakpapillen nog meer in vervoering brengt dan de populaire goulash. Rundvlees en noedels vullen elkaar perfect aan in de Trek'n Eat versie en verwarmen vermoeide ledematen zelfs bij koele temperaturen. Zoals bij alle Trek'n Eat gerechten is de bereiding snel en gemakkelijk en de smaak is gegarandeerd.
Ingrediënten: Deeg 50% [harde tarwegriesmeel, eiwit, zout], palmvet, 8% rundvlees, zetmeel, tomaten, keukenzout, paprika, uien, kruiden, lactose, gistextract, aroma, rundvleesextract, knoflook, karamel, antiklontermiddel: kiezelzuur, maltodextrine, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, kruiden, rookaroma. Gewicht droog vlees: 12,8 g (komt overeen met ca. 51 g vers vlees).
Voedingswaarde per 100 g: Energie: 409 kcal (1716 kJ). Koolhydraten: 53 g (suiker: 3,9 g). Eiwit: 15,3 g. Voedingsvezels: 4,1 g. Zout: 6 g. Vet: 14,3 g (waarvan verzadigd: 8,6 g).
Allergenen: eieren, bevat gluten, lactose, melk.