Bereidingstips
Open het zakje en breng de twee uiteinden naar elkaar, zodat ze elkaar raken.
Vul vervolgens met koud water tot streepje 5 (100 ml). Meng met je bestek goed door elkaar, sluit de rits, wacht 3 tot 5 minuten en maak het zakje weer open.
Meng opnieuw en geniet van je maaltijd.
Je kan de hoeveelheid water naar smaak aanpassen. Jij bent de chef!
Vriesdrogen en dehydrateren?
Deze twee conserveringsprocessen bestaan uit het onttrekken van water uit voedsel door koud of warm drogen.
Vriesdrogen onttrekt het water uit het voedingsmiddel door het direct van vaste (bevroren) toestand te laten overgaan naar gastoestand.
Dehydrateren is het op hoge temperatuur drogen van voedingsmiddelen. Het water in de voedingsmiddelen verdampt.
De pluspunten van deze muesli met chocolade en hazelnoot
Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
De cacao uit dit product draagt het Fairtrade/Max Havelaar-label.
Deze maaltijd is vervaardigd in Frankrijk, door onze leverancier in het departement Landes.
Weetjes
Water aan toevoegen, klaar in 3 tot 5 minuten. Recept en volume aangepast aan fysieke activiteiten in de natuur.
Verpakt onder beschermende atmosfeer. Volledig te consumeren na opening.
Voedingswaarde
Voedingswaarden: 100 g
Energiewaarden: 1777 kJ - 424 kcal
Vetten: 18,0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 5,5 g
Koolhydraten: 50,0 g
waarvan suikers: 15,0 g
Vezels: 8,5 g
Eiwitten: 12,0 g
Zout: 0,11 g